Одштампајте ову страницу

У школи ''Вуле Антић'' само три ученика се изјаснило за онлајн наставу

У Школи за основно и средње образовање ''Вуле Антић'' у Врању настава је од 1.септембра  организована у складу са прописаним епидемиолошким мерама. Захваљујући сарадњи професора и родитеља и доброј организацији рада , деца са инвалидитетом која похађају ову установу  несметано  стичу знање и одлазе у школу  док су се само три ученика определила за онлајн наставу.

Од марта када је почела корона у Србији, ученици у Школи за основно и средње образовање ''Вуле Антић'' у Врању су комуницирала са својим професорима путем вибер групе али им је тешко пало то што нису могла да долазе у школу.  Небојша Цветковић директор ове образовне установе објашњава како се од 1. септембра одвија настава.

- Кренуло се са радом. Од укупног броја ученика, само троје се изјаснило за онлајн наставу. За сада нема проблема, радимо пуном паром. Имамо превоз за децу од школе до куће и у аутобусу се обавезно мери температура деци. Водимо рачуна о свим епидемиолошким мерама у школи. У одељењу је до 6 детета  тако да немамо организационих проблема јер постоји просторни капацитет, каже Небојша Цветковић директор школе .

Деца са инвалидитетом која похађају ову школу такође су у обавези да носе маске  али и родитељи који улазе у установу. У току су припреме за јубилеј , 50 година рада и постојања који ће бити обележен 25.октобра . Припрема се монографија о овој школи а како ће бити обележен јубилеј зависи  искључиво од епидемиолошке ситуације. 

 

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 10 септембар 2020 13:01

Сродни чланци